Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanlandning i gjortslutheten

Jag hatade dig igår

spydde giftig galla
på dina sköra fläckar

slaktade dig
med blicken

Och du…

...lät mig

Tack!




Fri vers av Kikhorion
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 19:53



Bookmark and Share


  Blodros
åh, du , du fångar mig här....
men jag fattas orden.
jag hittar inga ord själv att sätta in.....
och det kanske skall vara så
me jag skulle vilja ha nåt ord till
gillar!!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion