Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrare kan ingen vara

Vackrare
kan ingen vara

än du
när du förlorar
dig
i mig

Dina händer
som kräver

men som
blir ostadiga

när de vill vara
överallt

på min hud
på min kropp
i mig och
inuti mig

Din doft
så berusande

Din blick
så förtrollande

Din beröring
så full
av längtan

Vackrare
kan ingen vara

än du
när du ger efter
och vågar
falla
in i oss













Fri vers av SeXara
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 21:02



Bookmark and Share


    undefined
Fångades av din rubrik som var vacker. Själva texten var likaså. Bra:)
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara