Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter limerick

Mitt hjärta det gråter

men jag vill inte ha dig åter

Ditt ego är för stort

det var som förgjort

Att höras när du hela tiden låter




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-02 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt