Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å så har det gått över i ilska

Din integritet som du kallar den
är inget annat än
att du vill leva ditt liv
göra vad du vill
utan att ta ansvar
över din relation
Hon ska köpa allt du gör och är
men själv ska du bara bli älskad
förbehållslöst.
Det enda du är
är en stor skit
som bara pratar om dig själv hela tiden
som tigger socker 24 timmar
om dygnet
Du vill ha all uppmärksamhet
riktad på dig, men säger att det är
tvärt om
Du ser ner på andra
och framhäver dig själv och hur
jävla bra du är
Du vill inget veta om andra
du ställer aldrig frågor utan tror
att du vet ändå.
Men vet du
Du vet inte ett jävla skit
För du har alldeles för mycket
uppmärksamhet på hur du ska
hålla din kontroll på allt
Så du har inte tid med någon annan.
Ta med dig spegeln
och gå till en präst
så kan han viga er.
Förbannade jävla skitstövel




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-03 06:51



Bookmark and Share


  aol
det var ord och inga visor bravo rycktes med
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt