Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag äger som har något värde är min tvättmaskin

I mitt skåp står det
cheep charliesaker

Mitt hus behöver kanske
rustas upp

Min säng är för mjuk
för att vara bra

Och så bor jag alldeles
för långt från stan

Datorn jag köpte var skit
om du hade fått bestämma

Och alla där jag bor
har psykiska sjukdomar

För att inte tala om grillen
som är helt fel

Eller maten jag handlar

Allt jag har och som jag köper
är skräp

Allt som jag tycker om
är fel

Det inkluderar väl dig då antar jag.

Fan vad liten du måste känna dig




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 08:19



Bookmark and Share


  fågel grå
Bra gnista Gnista.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt