Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klar luft

Luften känns klarare i dag,
det går lätt att andas.
Sommarmogonen är klar och lite kylig,
så här vid vattnet.

Sjön ligger spegelblank framför mina ögon,
daggen glittrar vackert i solens ljus.
Det är tyst,
någon slår i en dörr i sommarstugan intill.

Jag går längs stranden,
känner lukten av vatten och grön natur.
Känner frid i min själ,
i mitt sinne.

Äntligen kan jag se,
vad som finns mitt framför mig.
Äntligen kan jag känna mitt rätta jag.
Nu kan jag äntligen leva mitt liv!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-08-25 22:20



Bookmark and Share


    eva m h
Skön känsla!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria