Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfymdränkta begär



Den morgonen dränkte hon in sig
i Hennes parfym
lockades in i leken
förtrollad av lidelsen
och det eviga
begäret
som ständigt tycktes
hålla henne fången
i sitt järngrepp

Paralyserad av minnet
av Hennes händer
överallt på och i
hennes innersta
försatte hjärtat som
redan bad om nåd
i brand

Hon vadade i doften av Henne
bland svala lakan
den morgonen
förförd av tanken
på Hennes eftergivenhet
och kapitulerade hjärta
sanningen i
Hennes ögon
Dessa beslöjade
speglar
berusade blickar
som klädde av
henne
gång på gång
och brände sönder
kropp och hjärta
med blickar hetare
än eld




Fri vers av SeXara
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 12:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, allt har sin speciella arom.
2008-08-03

  mare VIP
..ljuvlig underbar......
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara