Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhäxade hjärtan

Sanningen är
att jag känner
hur din upphetsning
blir min
varje ögonblick
du tänker på mig

För jag kan förnimma
dina drömmar
ända hit
I meditationens djup
där jag isolerar mig
utanför värdsliga ting
känner jag
ditt djup
och frustration

Och det är som att du
sitter framför mig
med hjärtat öppet
och blottad för mig
i all din gråtande
längtan

Sanningen är
att jag känner
hur dina tårar
blir mina
varje ögonblick
du gråter

Jag kan känna
hur din rusande puls
blir min
och hur ditt hjärtas slag
blir mina
varje ögonblick
du tänker på mig

Här i min värld
där tankarna växer
sig stora
som träden
sitter du
fast du inte är här
med dina ögon
fixerade vid mina
och jag tar dina händer
i mina
och kysser dig
med hela mitt väsen
in i eldens låga

Sanningen är
att jag känner
hur ditt förhäxade
hjärta
förhäxar mitt
hur förförelsen
lockar mig
in i dig
och tvingar undan
allt motstånd
jag kanske hade
kvar
innan dag blev natt
och du började
kalla mig
Gudinna




Fri vers av SeXara
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara