Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris

  

när dialogen ersatts

av det sociala spelet

 

tomprat blir tomgång

 

ord ekar falska

löften

 

när dörren slog igen

 

patetiskt ensam

funderar jag

 

hur länge vill jag detta i repris

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-03 13:52



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Har frågat mig samma sak, många gånger...
Utan svar..
Väl förmedlat !
2008-08-03

  © anakreon VIP
"Hellre nöjd ensam
än missnöjd tillsammans"
Carl-Erik
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP