Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan vi inte hålla sams sluta upp med allt förtal


DEN LILLA TID VI HAR

Den lilla tid vi har

Varför så mycket ondska?

Varför förstöra andras glädje?

Är det avundsjuka till andra som känner
glädje, som känner sig älskade?

Varför all denna lust att förtala andra människor?

Varför varför är orden är frågorna jag ställer,
men svaren dom kommer inte till mig i bönen
eller tillsammans med andra som känner precis
som jag gör

anits 3 augusti 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 15:36



Bookmark and Share


  Maria T
Vi får hjälpas åt att kämpa mot ondskan
så gott vi kan och vara ett gott föredöme.
2008-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Människor är bittra.
Tyvärr är jag själv en av dem.
Skam till sägandes.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP