Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få höra din röst när sorgen satt sina klor i mig så underbart så underbart


MINA TANKAR GÅR TILL DIG

Mina tankar går till dig
så glad få höra din röst

När allt var svart när mitt hjärta
grät av förtvivlan

Då kom din röst till mig ,vi kände
nog båda en längtan efter varandra

Din röst så mjuk så snäll, hjälpte
mig på vägen, att försöka glömma
allt det svåra, som finns gömt inom
mig

anits 3 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-03 18:59



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Till den som dina tankar går i den här dikten är mycket lycklig som får den här dikten till sitt namn.
Skönt att ha någon som man kan skriva sina dikter till. Själv har jag både reella personer som går igen i mina dikter. Ibland är det personer som bara finns någonstans men som ändå är viktiga i min verklighet.
Andra gånger är det bara en annan högre makt som är den som tröstar med sin närvaro.
2008-08-03

  Lars Hedlin
VAckra ord
2008-08-03

    sajo
Vilka vackra ord om en röst som dig hjälpt. Man riktigt känner och förstår dina känslor.
2008-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
En röst till tröst!
Precis vad man
behöver det så
gott gör, att
nån en hör!
************
2008-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner också till en sådan mjuk röst, med ett porlande skratt som bubblar fram ibland.
2008-08-03

  Maria T
Så fint att ha någon som man längtar till
någon som kan skänka tröst
2008-08-03

  Havsbris
ibland. är bara det som
behövs, för att rädda
ett liv...

Så mycket känsla och
ödmjukhet i dina
ord!!

Du gör en att le och
sucka av lycka ;o)

tack!
2008-08-03

  Sladjana Zubcevic
" Mina tankar går till dig
så glad få höra din röst

När allt var svart när mitt hjärta
grät av förtvivlan

Då kom din röst till mig ,vi kände
nog båda en längtan efter varandra

Din röst så mjuk så snäll, hjälpte
mig på vägen, att försöka glömma
allt det svåra, som finns gömt inom
mig "

V A C K E R T
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP