Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriva en dikt till ett vuxet barn inte lätt men när det uppskattas hänger på väggen, blev jag både glad och stolt


DIKTEN TILL MITT VUXNA BARN

En dikt jag skrev till mitt vuxna barn
jag skrev jag plitade så gott jag kunde

En dikt det blev, med axplock från hans
barnaår

Nöjd det var jag inte, så med min penna
jag försökte få till en avslutning, som jag
tyckte såg ganska så bra ut

Så med en ram därtill ett paket det blev
som öppnades andäktigt med två små
tjejer som så nyfikna var

I går jag var tillbaka för att hos dessa
två tjejer vara när mamma och pappa
skulle gå bort en liten stund

När jag kom så undrades det och frågades
om jag sett något nytt i deras kök

Jag tittade runt, tyckte mig ingenting se
så säger sonen med glädje och stolhet
i rösten

Titta på väggen och vad får jag se, där
hänger tavlan med dikten, han fick på
sin födelsedag den sista dagen i juli
månad i år

Så rörd så glad jag blev över att se den
hänga på väggen i köket i deras hem

anits 3 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-03 23:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fin upplevelse och liksom lön för mödan.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP