Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel

 

somliga dagar

blir allt fel

trots att

samma saker

var rätt

igår




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 09:00



Bookmark and Share


    Scribble
Behövs bara en enda dag där allt går fel
med långvariga konsekvenser om följd,
hoppas det blir rätt igen, det var ju så rätt
dagen innan!
Hälsning/S
2008-08-04

  Kalle.O
Verkligen...
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP