Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknade jag dig ?

 

Saknade jag dig ? 

 

 Där vågorna bröts

blandades mina tårar

med havets vatten

 

Saknade jag dig ?

 Då mina ögon slöts

av känslor som sårar

i den svåra natten

Saknade jag dig

så svårt




Fri vers av emilf77
Läst 505 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-04 18:18



Bookmark and Share


  HQ
Vackra rader som väcker många känslor och tankar
2008-09-22

  aol
så vacker
läs min dikt kär den önskar jag alla
2008-08-24

  Smurfan
Denna gillar jag.
Skön känsla, toppen.
Feel good.
/Smurfan
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77