Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
händelser som hände i en tid för några år sedan, nu finns den personen kvar i livet men alla dessa samtal som bara blev till frustration


OM

Om jag tiger inte svarar när dina hårda ord
skär som knivar i mig

Då håller jag med dig, tar åt mig av alla
dom hemskheter du säger om mig och
till mig

Svarar jag dig,talar om för dig att du ljuger
att inte ett ord du säger är sanning

Då är jag kaxig mallig tror att jag är något
som jag inte är, det är orden jag får av dig
när jag försöker, vill att sanningen ska komma
fram

Hur jag än gör vad jag än säger så blir det
fel, alltid mitt fel det du gjorde det du sa var
aldrig fel, i ditt sätt att se på dig själv var
du fel fri

Nu vet jag efter det att du fick en för tidig
död, vet jag du ville få mig att se fel och
brister hos mig, så jag inte upptäckte dina

anits 4 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 21:51



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att du inte behöver ha det så här längre.
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Sådant är den egenrättfärdiga människans sätt.
2008-08-05

    ej medlem längre
Trots det hemska, finns det ändå en styrka i dina ord.
Du var den starkaste.
2008-08-04

  Elaine.S VIP
Inte lätt när allt man gör blir feltolkat med mening...så frustrerande ...och vanligt när man vill dölja sina egna fel....
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP