Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han är 17 och så fantastisk och klok. Ja han är ju helt enkelt bäst förstås


Rörd till tårar

Igår fick jag ett sms
från min son som är i Paris

Hela meddelandet andades kärlek
och omtanke på något vis.

Han undrade hur jag mådde
och att han tänkte så på mig

Trots att han var på semester
med sin tjej

Han visste jag var ledsen
och älsklig som han är

Ville han meddela mamma
att han henne har så kär

Jag måste gjort nåt bra ändå
som en sådan son lyckats få






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-04 22:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbara rader min vän..kan gott förstå hur glädjen som flödar här!!!
2008-08-05

  Cris
Vad fint!!
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt