Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas Att Detta Inte Är Kärlek

Du säger saker som alla vet att är riktiga

Du Menar alla ord du säger

Du kan sitta i timmar i tystnad och se på mig

Dina känslor växer


Men


Jag säger saker som alla tror är riktiga

Du tror att jag menar alla ord jag säger

Jag låssass sitta tyst i ett par minuter innan jag går iväg



Om detta är kärlek

Om detta är det som alla vill ha

Om detta är det som människor dör för

Då är Kärlek inget för mig






Jag Hoppas Detta Inte Är Kärlek





Fri vers av KrizZ
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KrizZ