Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp

 

i vissa punkter
är livet blindskrift

och fingertopparna
utan känsel

vakna då! 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-04 23:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En otroligt fin bild av hur svårt det är att tolka livet ibland
2008-08-07

  noname_realmind
Vilken pricksäker träffande metafor!
Mycket bra...
2008-08-06

  Åsa Gustavsson VIP
Bra väckarklocka!
2008-08-06

    Bim
...där kom du mitt i prick,-vackert!!!!
2008-08-05

  rebecca d
ja, det var bra: det är väl då man ska vakna...
2008-08-05

  Michaela Dutius
En oerhört vis tanke
2008-08-05

    Maria Malm
En välfunnen liknelse över livets svårigheter..
2008-08-05

  fågel grå
JOO..
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth