Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna i stundens ingivelse, den är så att säga sprungen ur min längtan att skriva just där och då...


Ensamhetstystnad


Sjung över vattnet,
med ensamhetstystnads ton

Lärkan kan svara




Bunden vers (Haiku) av syra
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-07-17 21:21



Bookmark and Share


    sphinx
en väldigt målande haiku. gillar denna. du fångar verkligen stunden...
2005-10-28

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du sjunger liv i denna haiku!
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

syra
syra