Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtar till dig önskar du var nära just i detta nu


MIN LÄNGTAN TILL DIG

Ensam har jag länge gått omkring
allt har känts så tomt så meningslöst

Min tro har funnits med mig alltid
men en trygg och varm mänsklig
hand, har varit min längtan så länge
så länge

Så fann din hand min hand, allt vände
allt har fått en mening, glädjen har
funnit mig igen

Min längtan till dig är så står, och du
är så långt långt borta från mig

När jag lyssnar i mitt inre, hör jag din
mjuka varma röst, det ger mig för
stunden tröst

När jag längtar som jag gör just nu
i denna stund, tar jag fram dina brev
och läser dom, då känns du nära

I mitt hjärta finns ett stort stort rum
för dig, där jag gömmer dina ord och
min längtan

anits 5 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-05 19:07



Bookmark and Share


    sajo
I dina ord finns kärlekens längtan till din vän du träffat. Du läser breven och känner kärleken han dig ger. Åter igen en sådan fin bild du har till din text.

Din vän måste vara stolt över dig som poet....
säger en som vet....

Applåder.
2008-08-05

  Maria T
Underbart att ha någon att längta efter

Du skriver så målande vackert
2008-08-05

  Sladjana Zubcevic
" I mitt hjärta finns ett stort stort rum
för dig, där jag gömmer dina ord och
min längtan "

V A C K E R T
2008-08-05

  Emilia Berg
Hela din dikt är härlig precis som den föregående säger jag vill läsa mer och mer...Vackra bilder :-)
2008-08-05

  friheten
Underbarar rader man inte får nog av, ju mer jag läser, ju mer jag förstår vad det handalar om och vad den säger.
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag förutsätter att du låter vännen i fråga få ta del av dina dikter.
Det tror jag skulle glädja honom mycket.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP