Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar går till dig ständigt


KVÄLLEN BÖRJAR BLI TILL NATT

Kvällen börjar gå över till natt
jag sitter med min kopp te framför mig
som så ofta den här tiden på dygnet

Blundar tänker på dig, du sover säkert
nu, din morgon börjar tidigt

Jag blundar längtar, längtar till din trygga
varma famn, kan känna dina armar när du
håller om mig

Din hud mot min, ryser när jag tänker på
dig, så underbart vår tid tillsammans var
längtar så tills nästa gång

Milen är många mellan oss,men kärleken
är stark då gör avståndet varken till eller
från

Kärleken är stark,en kärlek att vara rädd
om att vårda, mera värd än allt guld glitter
och prylar som bara är döda ting

Kärleken är vår din och min här och nu

anits 6 augusti 2008







Fri vers av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-06 00:06



Bookmark and Share


    sajo
Din vän kan samma stjärnor på himlen se...
som du gör trots avstånd och ändå mot
varandra le....
tänk att ni båda varandra fann...
och kärleken som är så stor ni vann....

Du är fenomenal på att skriva texter.
2008-08-06

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Men vad bryr sig kärleken om gränser...?
2008-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att ha någt att
längta till... Gott!
***************
2008-08-06

  * Ammi *
ändå en skön varm längtan som du uttrycker så fint
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP