Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilken skön känsla vakna och solen har kommit tillbaka


ONSDAG MORGON DEN 6 AUGUSTI

En ny dag tar sin början, med nya möjligheter
solen har kommit tilllbaka,efter allt regnande
all blåst

När jag ser ut genom mitt fönster, kan jag se
nu är semestertiden över för många, dom
gamla vanliga bilarna har kommit tillbaka,
och står nu på parkeringen utanför vårt hus

Morgonen är kylig, det har inte varit så varmt
i natt, bara fem plusgrader

Solen har kommit till bersån, när jag ser ut
sitter redan en av damerna redan där, vill
säkert ta till vara på solen, nu när den skiner
så vackert och himmlen är blå och intet moln
syns ännu

Står med mitt kaffe, som alltid när dagen
börjar gry, ser upp mot dom blånande bergen
känner lättnad inom mig, dom tunga tankarna
från i går börjar blekna

Känner ändå inom mig besvikelse, när vänner
inte verkar vara dom vänner jag trodde mig ha

Bestämmer mig där jag står och njuter av utsikten
i dag blir det en promenad med kameran, i min
ryggsäck

Tankarna gär till vän, längtar tänker på honom
han kanske känner mina tankar, och sänder
tankar tillbaka till mig

Morgonen har börjat bli förmiddag, denna
onsdag när solen just nu visar sig från sin
allra bästa sida,och en härlig promenad
väntar mig

anits 6 augusti 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-06 09:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi gör ofta varandra besvikna, vi människor, i vår ofullkomlighet.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP