Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Jag läser de sorgsna raderna
om sorg
jag fick i min hand

men dessa rader
av tomhet

kan ändå inte förklara
den största tomheten

efter ljudet
av dörren som stängs

Du FATTAS mig

Och livet går vidare
men kanske inte
just idag




Fri vers av SeXara
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-06 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet går, trots sorgen,vidare i en annan form
2008-08-06

    deb8
Tycker om slutet på din dikt speciellt, för det finns ett hopp i det även om det är mitt i en fruktansvärd sorg. Känner med jaget!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara