Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan att kunna odla och sedan få smaka det man själv odlat fram vilken lycka


MINA TOMATER

Pysslade med min blommor på balkongen

Vattnar plockar bort vissnade blommor

Då får jag syn på dom, under bladen på
min körsbärstomat, ser jag dom

Vad är det jag ser?

Jo två röda små tomater lyser upp mitt
i allt det gröna

Genast är jag där plockar dom, luktar
sniffar oh, vad gott dom luktar

Så tar jag en stoppar in i munnen
gissa om den smakar gott, lika bra
äta upp den andra också inget att
spara

Tänk så underbart härligt att få smaka
dom första eget odlade tomaterna

Oh så ljuvligt gott dom smakade, eget
odlat så mycket bättre det smakar, och
vilken lycka att ha kunnat få dom att
växa och frodas på balkongen

anits 6 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-06 15:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
mums!!!
2008-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen härligt!
Gläds med dig.
2008-08-06

    sajo
Tack för en härlig smakupplevelse du bjöd på. När får vi se dina tomater på bild?
2008-08-06

  Carl Thomas
Låter helt underbart!!!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP