Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halsning fran ett varmt Rom




Stenar som talar

 

**

ser stilla

genom

stenar som talar 

***

 historiska vingslag

en stad

fyller kroppen

varmt

 se

uppleva

vandra

i

undra omkring

***

Rom

*

*




Övriga genrer av KristinaE
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-06 18:44



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Det kanske underlättar om man kan latin för att förstå vad stenarna säger?
2008-08-17

  Mats Henricson
Finstämt om Rom,var där själv 1976, minns än Forum Romanum,Colosseum,Vatikanen och allt det andra, outplånliga ögonblicksbilder , som ännu finns på näthinnan.. Ska nog skriva lite om det, också....
2008-08-08

  Maria T
I Rom finns säkerligen många stenar som talar.
Skulle gärna vilja åka dit.
2008-08-07

  Anders P VIP
skönt att tala med stenarna ibland men det gäller att ta sig tid att lyssna
2008-08-06

  Michaela Dutius
Vilken underbar kärlekssång till Rom!
2008-08-06

  Ilona _L
Mmmm läckert!
Längtar tillbaka till Italien!
2008-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr ser jag inget gudomligt i den staden.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE