Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På morgonen!

Varje morgon när jag vaknar
Så tänker jag på dig

Varje kväll innan jag somnar
Så kysser jag dig i mina tankar

Vill dela nuet
och allt det vackra.
Med dig

Våra drömmar
Börjar sakta att
Flätas samman till ett

Låt mitt hjärta
berätta för världen
Det vackraste av allt
Just här just nu
Är att vara du och jag…..




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 19:17



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att få
vara så här lycklig
Vackert
2008-08-07

    sunnanvind
Underbart skrivet! Andas så mycket hopp och glädje, samt ömhet o kärlek i stora mått! Applåd !
2008-08-07

  anits VIP
mycket vackert
som vanligt
2008-08-06

    Lindizz
Så vackert och kärleksfullt skrivet.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin