Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tro är min tro, det kan ingen ändra på. Så stark är jag i min tro att andra får säga att Gud inte kan vetenskapligt bevisas, men kan man det är det ju ingen tro! Är man kristet troende eller ateist så har man ju ändå en tro!


Min tro

Där evigheten slutar
där börjar paradiset
men är inte längre bort
än i en annan dimension.
Sträck ut din hand
och du når bortom tänkandet.
Under bråkdelen av en sekund
kan du skönja
vad som finns bortom livet.

Jag vet att det finns
ett himmelrike,
för jag har sett det.
Men behöver inget bevisa
för det är fortfarande
en tro!

Jag behöver inte precisera Gud
säga att Han ser ut
så eller så.
För jag har sett Honom
bara för ett ögonblick,
men Han var tydlig.

Gud satte en gång ett frö
i den himmelska jorden,
det grodde och växte upp.
Han såg att det var bra
och blåste på det
så det ner till jorden
Och du blev till!

Ännu ett liv
ännu en människa.
Det som blev du
som du ser dig i en spegel
och säger, oj vad jag ser ut!

Men Gud behöver inte titta
en gång till
för att se om något är fel.
Han vet att det blev bra
oavsett hur du ser ut.
Allt liv som blir till
är en del av Guds skapelse.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-06 19:23



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert skriven och tänkvärt
tar den till mig
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP