Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du vän till mig som har sorg fick ännu en chock då en vän gick bort då känns det gott att kunna vara vän en som tänker på dig här och nu


Något litet om glädje och sorg






Det är så härligt att kunna skriva

det är så ärligt att kunna sjunga

fritt gå kring och bara driva

egalt en har sorger tunga




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 20:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Åh, ja, när man bara driver, driver man samtidigt bort det tunga ett litet stycke...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP