Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få känna att jag betyder något för någon


DU HAR FÅTT MIG ATT.....

Du har fått mig att känna glädje

Du har fått mig att känna mig älskad

Du har fått mig att se med andra ögon

Du har fått mig att känna att jag duger
för den jag är

Du har fått mig att känna harmoni i mitt liv

Du har fått mig att öppna mitt hjärta att kunna
ta emot din kärlek

Du har fått mig att vilja leva i ljuset i ljuset med dig

anits 7 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-07 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart att öppna sitt hjärta för kärleken!
2008-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver spegla sig i en sådan människa.
Och om nu en människa kan få oss att känna så, hur mycket mer skall då inte Gud kunna det.
Det säger en hel del om vem Han är också.
2008-08-07

  Fånga dagen
Vad underbart :)
2008-08-07

  Mats Henricson
Härligt uppskattat !!
2008-08-07

    eva m h
Underbart!
2008-08-07

  friheten
Skönt att höra, en del människor spelar stor roll i våran liv. Och det rcäker för att man ska växa som människa då.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP