Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aja skriver en bättre en annan gång....


Ensamhet

Det är ett fruset hav
mellan mig
och mitt folk

Kom
kom tillbaka

Men även om jag ville
kunde jag inte

Jag vet hur tunn isen kan vara


En vän stod och bakade
i köket
dagen efter var han borta

En annan var nästan borta
men kom tillbaka

Livet är skört
Och Gud
är närmre än
vår halspulsåder

När jag läste det
tänkte jag:
jo så är det




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 00:39



Bookmark and Share


    *Zenobia*
o på vilket sätt är Gud närmre? har du varit så nära Gud?
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP