Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser genom fönstret sädesärlans ungar


GRÄS

Ny klippt gräs

Det duggregnar

Sädesärlans ungar

Sprätter omkring i det
ny klippta gräset

Ett tecken på att hösten
närmar sig

anits 7 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-07 12:57



Bookmark and Share


  Maria T
Sädesärlans ungar. Åå vad jag gärna
skulle vilja se dem.
2008-08-08

    ej medlem längre
Bra iakttagelseförmåga för naturens skeenden!
2008-08-07

    sunnanvind
Ja, visst kommer hösten...men tänk på vad mysigt att få *boa* in sig...tända ljus och minnas sommaren!
2008-08-07

  Elaine.S VIP
Jo, man börjar se små tecken...försöker att inte titta så noga:))
fin betraktelse av dig..
2008-08-07

    Ken Cassel
Ja, det kan faktiskt vara så
Har sätt att vissa träd redan nu har börjat att tappa vissa av sina löv

Kramar
2008-08-07

  Kalle.O
Usch ja, hemska tanke...
Fint skrivet..
2008-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Vemodigt men sant.
En tid att liksom krypa in och mysa loss i. Ladda batterierna. Tills nästa vår...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP