Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag går mycket på tok


VAD ÄR DETSOM HÄNDER

Försöker ställa in vattenkannan i kylskåpet

Häller filmjölk i mitt kaffe, smakar inte bra

Har tagit av mig glasögonen, letar förtvivlat
hittar dom i skåpet där tallrikarna finns

Går ut på balkongen, minns inte vad det var
jag skulle göra

I dag är dagen då mina tankar är långt borta

Så blir det numera,sedan vi pratat en stund
i telefon, men idag är det värre än vanligt
vimsar och far är vad jag gör mest hela tiden

Det är väl så här det blir när kärleken drabbar
tankarna är hos den som jag älskar och längtar
till,men snart ses vi igen det har vi bestämt
och det dröjer inte allt för länge, tills den dagen
är här

anits 7 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-07 16:22



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Gud vad Kärleken ställer till för dig, känner igen mig själv.
2008-08-07

    sajo
Aj aj det bultar och det bankar. Tänk kärleken vad den gör den är bra konstig den. Det är kärlekens endorfiner som i din kropp sätter fart....
så klart....
vimsar och far....
är detta kanske ett svar....
2008-08-07

  Elaine.S VIP
Det här var lite roande att läsa...ja den kärleken, vad den ställer till *L*
2008-08-07

    ej medlem längre
Tänk vad förälskelsen kan ställa till med!
2008-08-07

  Michaela Dutius
Kärleken gör att vi ser det väsentliga klart- allt annat blir oväsentligt
2008-08-07

    sunnanvind
Kärleken kan göra mycket med en! :)) Bra beskrivet vad den gör med dig!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP