Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nyvakna ögon!

Med nyvakna ögon
ser Jag på dig
Med brinnande blick

Genom stjärnor
öppnades mina ögon
Och jag såg en mening med mitt liv

Tittar på dig medans du sover
Vad vacker du är

Du ler i sömnen
Det lyfter mig över berg och skyar

Du vaknar till tittar på mig lätt
Tar min hand
Ögonen strålar så där härligt vackert

Du fyller mig med kärlek




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 17:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert
att få känna sig fylld av kärlek
2008-08-07

  Blåbäret
Härligt att få vakna och möta sin älskades blick...som beundrar en...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin