Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven till en vän som behövde den Till R.Ö


Kan Aldrig

Som i en mörk dimma där går jag

Som i ett vägskäl där står jag

Som vid ett stup bered att hoppa där är jag

Jag vet vad jag vill

Men vet inte om jag vet rätt

Känslor far runt som en orkan


Jag har ett val att ta

En sak att säga

Men jag

Kan aldrig steget ur dimman

Kan aldrig välja vägen i korsningen

Kan aldrig komma mig till att hoppa från klippan


Jag vet vad som händer om jag inte tar steget

Men jag vet inte vad som händer om jag gör det


Söker förgäves efter svar till min fråga

Men jag vet redan svaret

Och nu ska jag ta det




Fri vers av KrizZ
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 17:23



Bookmark and Share


    vemod
åååååååååååå

säger bara det
2008-08-07

    vemod
håller med malin, du sätter ord på tankar man känner igen sig i.
2008-08-07

    vemod
du är helt klart begåvad min (pojk:P)vän!!;)

läser flera gånger och blir mer och mer imponerad!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

KrizZ