Vännen Olga - foto: Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen Olga - foto: Ulla T




Vänskap ur min horisont

 

en riktig vän är

en som sträcker ut sin hand

fast jag inte ber




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-07 21:04



Bookmark and Share


  aol
så sann vacker pöesi
2008-10-09

  noname_realmind
Underbar!!
*bokmärkes genast*

Och tack för bilden... *smäter*
2008-08-08

  Pär-Anders
De kan man kalla äkta vänskap....
En utsträckt hand då man inte har bett om den,
Det är oftast då den behövs som mest...:)
Enkla och otroligt fina ord!
2008-08-08

  Anders Nordlander VIP
så är det, härligt formulerat!
2008-08-08

  Ilona _L
Så sant, så sant!
2008-08-07

  prinscess VIP
vilken sötis
2008-08-07

  Regular
Så mycket sanning i så få bokstäver
2008-08-07

  friheten
Oja, så sant det kan vara
2008-08-07

  Kalle.O
Så sant och så innerligt vackert!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP