Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till alla som någonsin blivit sårad


Smärtans Ringar

Vid vattnet sitter jag

Ser ringar bildas och sakta försvinna

Mina tankar far till dig


Jag har bara en fråga

Varför...

Som en blixt slog det ner i mig

De säger att en blixt aldrig slår ner på samma ställe två gånger

Men det gjorde det

På grund av dig...

Varför...



Jag ser ringarna försvinna

Tynar sakta bort

Blir ett med resterande vatten


Jag tänker på dig och undrar

Varför


Varför du gjorde som du gjorde


En tår faller ner i vattnet



Och skapar ringar än en gång




Fri vers av KrizZ
Läst 509 gånger
Publicerad 2008-08-08 00:31



Bookmark and Share


    vemod
verkligen poesi på hög nivå


du vet att jag lyssnar om du vill prata

<3
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

KrizZ