Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så lätt att falla in i det givna mönstret.  Att våga avvika från det när verkligheten visar sig vara annorlunda och mötas som människor är mycket svårare men har sin egen tjusning.


Ett annat sorts äventyr

Våra händer flätade fingrar

våra samtal varade i timmar

men ändå

 

Vart tog vår längtan vägen

passionen vi drömde om

ett helt år

 

Var det tiden eller avståndet

verklighetens klara solljus

eller rädslan

 

Vet bara att hans kyssar

saknade hetta och behov

liksom mina

 

Inget blev som vi drömde

han blev inte min älskare

jag blev inte hans

 

Ändå gick vi på stranden

hand i hand i månskenet

och var lyckliga

 

Vi har något trots allt

en gemenskap ett behov

av varandra

 

Ingen romantisk saga

om kvinna och man

något annat

 

Inte bara vänner

en relation utan givna

namn och ramar

 

Ett annat sorts äventyr

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desperado
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 23:54



Bookmark and Share


  papessa
åhh så fint du beskriver en själslig gemenskap, och det också blev ett äventyr...applåder
2008-08-13

    Louvisa
Snyggt
Både dikten och att ni rodde det i hamn
En annan sorts relation
2008-08-11

    Bodil Sandberg
Oerhört bejakande vackert..tänker:hur stor är inte vänskapen..närheten till en själsfrände..kanske större än allt..en gåva att värna!!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado