Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmer längtar tänker på dig


DRÖMMER

Mulen morgon, regntunga skyar

Glädje tankar, tänker på dig

Blundar och känner, min hand i din

Mina tårar rinner, du torkar min kind

Tårarna, mina tårar glädjenstårar

Tänker på Honom,är det möjligen Han
som visade vägen, så vi fann varandra

Sitter och drömmer, drömmer mig bort
drömmer om dig, snart är du här, här
hos mig

När du är här, behöver jag inte drömma,
drömma om min hand i din, då är du här
och allt blir verklighet igen

anits 8 augusti 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 08:45



Bookmark and Share


  Maria T
Mycke vacker dikt om drömmar, längtan
2008-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Det heter om Gud att Han är all trösts Gud.
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP