Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när kärleken drabbar


I MITT HJÄRTA

I mitt hjärta, finns rummet
rummet som är bara för dig

I mitt hjärta, finns längtan
längtan till dig

I mitt hjärta, finns drömmar
drömmar om oss två tillsammans

I mitt hjärta, finns glädjen
glädjen att vi till slut fann varandra

I mitt hjärta, har mörkret vänt om
vänt om och blivit till ljus

I mitt hjärta, kan jag lyssna till din röst
din röst som inom mig blir till ljuvlig musik

I mitt hjärta, är du nära så nära dit ingen
någonsin kommit in

I mitt hjärta, finns rummet för dig,
rummet som öppnats och vill ge dig
av all kärlek som det rymmer

anits 8 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-08 17:42



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackert och innerligt, glad för din skull vännen....
2008-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Skattkammaren finns därinne.
2008-08-08

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

En dikt som ekar av innerlighet och glädje! Grattis, säger vännen Fredrik
2008-08-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert, jag
blir så glad fö
Din skull...
2008-08-08

  Carl Thomas
VA härligt med all kärlek! Man blir så glad!!! ;)
2008-08-08

  Kalle.O
Finstämd, kärleksfull och ljuvlig poesi!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP