Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rävspår

Gensvar av ondo?
Björkarna ler i natten
Björnen sover
...inte?

Dina andetag känns lätta

Grönskan ler i soluppgången
berget ropar din längtan

En räv tassade näst intill
obemärkt förbi




Fri vers av Magica VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP