Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän en verklig vän som är ärlig och sann


EN VÄN

En vän att dela tankar och drömmar med

En vän som lyssnar, som jag vågar ställa
frågor till, som svarar ärligt

En vän som finns nära, när det krisar kommer
lyssnar, tar min hand ger en kram

En vän att dela sorg och glädje med
en vän som stannar kvar, när andra
överger

En vän som när jag sagt något, som inte
var genomtänkt, då kan ta emot mitt förlåt

Det värmer mitt hjärta, att ha en vän
en vän som du,som visar omtanke, som
bryr sig och visar mig den underbara
medmänniska du är

anits 9 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-09 09:37



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett fint och hjärtvarmt tack till en vacker vänskap !!
2008-08-10

  Elaine.S VIP
Det där är viktigt , med en vän som svarar ärligt och det krävs en nära vänskap för att både kunna ge och ta...Den vännen verkar du ha hittat.
2008-08-09

  Sladjana Zubcevic
" Det värmer mitt hjärta, att ha en vän
en vän som du,som visar omtanke, som
bryr sig och visar mig den underbara
medmänniska du är "

Underbart, min vän.
K R A M
2008-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Även jag är tacksam att Gud gav mig en sådan vän.
En verklig vaniljvind.
2008-08-09

  Gunilla Karlsson
Sant!!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP