Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek en gåva att vårda


ATT KUNNA TA EMOT

att ge av den kärlek

jag har och känner för dig

är en gåva

att kunna ta emot den kärlek

du ger och visar mig

är en ännu större gåva

anits 9 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-09 12:44



Bookmark and Share


  friheten
Väldig vacker skriven
2008-08-09

  Elaine.S VIP
Wow!! de här orden gillade jag..
2008-08-09

    ej medlem längre
Finfint!
2008-08-09

  Sladjana Zubcevic
" att ge av den kärlek

jag har och känner för dig

är en gåva

att kunna ta emot den kärlek

du ger och visar mig

är en ännu större gåva"

V A C K E R T
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP