Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att le!

Känslan av dig får mig att
Bubbla av glädje

Tycker så mycket om dig gumman
Vill så gärna säga orden
De som känns så rätt just nu

Du har fått mig att le igen
du ger mig både värme och närhet

Allt känns så underbart lättare
med dig vid min sida

Du är allt jag någonsin önskat
Du är den som får mig att le

Du är där när ingen ser mig
Så orden känns så lätta
Orden som är de rätta
Dom orden som jag vill säga

Jag Älskar dig




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-09 15:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart vackert skrivit
sista versen och den allra
sista raden säger allt i den
här dikten
2008-08-10

  Nasrin
Åh vilka vackra känslor!
Undrebar att älskar!
vackert skrivet!!!!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin