Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fablernas värld

Fabler är ett annat namn för lögner
Det visste jag inte när jag som liten
såg på "I fablernas värld"

Isåfall lever vi alla idag bland fabler




Fri vers av Magica VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 20:48



Bookmark and Share


  berxper
Väldigt många lever i livslögner och falskspel.
Jämförelsen och parallellen till den oskyldiga barndomen, är effektfull...
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP