Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när kärleken drabbar ändras mycket


JAG FYLLER MINA HÄNDER

Jag fyller mina händer

låter dom tala

med kärlek och varsamhet

låter jag mina händer tala

tala om för dig

i mitt hjärta i mitt liv

har du en plats

en plats för dig har öppnats

där min kärlek till dig är djup och stark

anits 10 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-10 08:44



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skönt i öppna händer till kärleken, att få och ge i den !!!
2008-08-13

    sajo
Får mig att tänka på min farmor då hon fyllde 100 och tog sin granne (90 år) i sin hand och sa ja du är bara barnet än. Två åldrade i tillsammans förmedlade de budskapet KÄRLEK.

Applåder och bokmärke du får.
2008-08-10

  Elaine.S VIP
Åh!! så fin, och full av kärlekens språk...
2008-08-10

  Sladjana Zubcevic
Djup och vacker!
K R A M
2008-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Händer talar starkt.
2008-08-10

  Lars Hedlin
Härligt kärleksfullt
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP