Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min tro har hjälpt mig att inte tappa taget, lärt mig att leva i Hans tro


JAG VILL

jag vill vara en av Dina grenar

jag vill bära Ditt budskap

jag vill förmedla ditt budskap

till var och en som vill se och lyssna


anits 10 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-10 09:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag ber denna bön också just nu.
2008-08-12

  Quasimodo
En fin känsla för att vara och bli ett i ett levande med allt !!!
2008-08-10

  Elaine.S VIP
Din dikt är ett budskap som du delar med dig av till oss, bilden tycker jag också om att titta på när jag läser dina ord...
2008-08-10

  Sladjana Zubcevic
Vackert och mycket stark!
2008-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Bilden är underbar.
2008-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Det största att leva för, som vi sjunger i en sång.
Jag vet att Jesus fröjar Sig över din dikt och längtan.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP