Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Sällsynt växt

 

uppriktighet en

sällsynt växt som behöver

mod för att växa




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-10 09:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Mod" och tid för att växa.
För mig har det tagit mycket lång tid och jag har ändå långt kvar känns det som i alla fall.
Bokmärke.
2008-08-12

  Yvonne
Instämmer. Man är rädd för att vara uppriktig, det krävs mod till det. Ändå måste man om man skall kunna se sig själv i spegeln.
2008-08-10

  Teresia Ridell
Snyggt o sant !!
2008-08-10

  Mats Henricson
JA, och må den växa till höjder av Himalayas dimensioner !
2008-08-10

  Kalle.O
Du är en klok kvinna du...
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP