Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


En bön

 

krälade diken
passerade
och tacksamhet

över insikter
det gav

 

vågar kanske
tro på en dag
imorgon då

det glittrar en sol
över hav

 

när ödmjukhet
följer mitt spår
och ärlighetsmod


blir försvar
istället för krav

 

tron på en kraft
som växer för
ensamma dagars liv

ge kroppslig kraft
som när våren ger träden sav

 

jag kan inget lova
och inget begära
bara önska se och lära

av det livet bjuder
det livet mig gav




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-10 10:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Tron på en kraft som växer..."tar jag med som ett bevingat ord.
Bokmärke.
2008-08-12

  Regular
"jag kan inget lova och inget begära, bara önska se och lära" gillar denna skarpt!!
2008-08-10

  * Ammi *
en underbar text min kära vän!
ärlighetsmod!! så fint ...

applåder!
2008-08-10

  jardan
Kan bara instämma med den övriga kören!
2008-08-10

  Smurfan
Här en applåd du får!
2008-08-10

  Kalle.O
Bokmärks givetvis!!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP