Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glädjen i mitt inre


NÄR MINA TANKAR

När mina tankar går till dig

fylls mitt inre med ett leende

Ett leende, en glädje och kärlek

som reflekterar sig i mtt sätt att
vara

anits 10 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-10 11:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen det där.
Jag ler vid minnet...
2008-08-10

  Maria T
Din dikt strålar
2008-08-10

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP