Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Vinter

Snön knarrar under skorna.                                                                         

 

Vackert skimrar rimfrosten på träden.

 

Naturen ligger i vila.

 

Det är smärtsamt vackert.

 

Påminner om liv som ligger i

träda.

 

Väntande på mening.

 

Iskallt som vintern

känns det inuti.

 

Man kan inget göra.

 

Bara hoppas att man

likt naturen får tina                                          

till våren.

 

Få befrias från frosten

i själen.

 

Kylan är kall.

 

Eva Langrath februari 2008

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 848 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-10 11:34



Bookmark and Share


  aol
så fin poesi bravo
2008-11-04

  Bibbi VIP
Det är underbart att tänka vidare här att långt innanför snö, is och kyla spirar liv som liksom vi av Guds kravlösa kärlekssol smälter så tinar det frusna i naturen till nytt liv om våren.
Applåd för en underbar beskrivning.
2008-08-13

  Smurfan
Vintern kall och trist.
De andra tre är en påfyllnad för själen för att ja ska klara hela vinter. Fin!
2008-08-10

  Sladjana Zubcevic
" Få befrias från frosten

i själen.

Kylan är kall. "

DJUP OCH VACKER.
Bra skrivet!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP